Sari la conținut
Acasa » Masini de inchiriat » Ford Focus Break, Automat

Ford Focus Break, Automat

Ford Focus Break, Automat  masina de inchiriat automata Cluj

Ford Focus Break, Automat

3 zile

46€/zi

4-9 zile

41€/zi

10-14 zile

36€/zi

15-20 zile

34€/zi

21 zile

32€/zi

Ford Focus Break automat ofera un echilibru intre functionalitate, spatiu si confort, fiind o alegere populara pentru cei care cauta o masina de familie sau pentru calatorii mai lungi.

Vrei mai mult loc pentru bagaje?

Alege sa inchiriezi Ford Focus Break. Aceasta versiune ofera un spatiu mai mare de incarcare in comparatie cu varianta hatchback, ceea ce o face o alegere potrivita pentru cei care au nevoie de mai mult loc pentru bagaje sau pentru activitati de transport.

Tip: Break

Locuri: 5 locuri

Capacitate motor: 2000ccm

Tractiune: Fata

Cutie de viteze: Automata

Consum: 5,0l/100km

Carburant: Diesel

Navigatie: Da

Scaune Isofix: Da

Aer conditionat: Da

Cai putere: 140 CP

Comenzi volan: Da

Bluetooth: Da

Sistem de navigatie: Da

Planuiesti o vacanta cu familia?

Vara este aici deja, iar dacă ai copii, asta înseamnă probabil planuri complicate pentru perioada verii. Dar ar putea însemna și timp pentru o vacanță cu familia. Vezi sfaturi utile cum iti planuiesti vacanta cu familia si cum poti face economie la bani. O vacanta poate fi o experiență placuta pentru familie și oferă fiecărui membru șansa de a vedea locuri noi. Dar să luați întreaga familie în vacanță poate fi costisitor. Luați în considerare biletele de avion, hoteluri sau cazare la pensiune, chiar și locuri de campare, plus alimente.

De aceea ai nevoie de o masina spatioasa si confortabila. Totusi daca Ford Focus Break nu este masina preferata, vezi flota Win & Win de masini de inchiriat.