Sari la conținut
Acasa » Intrebari Frecvente

Intrebari Frecvente

Intrebari frecvente si raspunsuri

Cum pot sa platesc?

La preluarea autovehiculului aveți posibilitatea de a achita cu CARDUL sau în NUMERAR (RON, EURO, USD). Sunt acceptate monede convertibile la cursul BNR din ziua plății . Nu este nevoie să achitați în avans rezevarea telefonică sau online a unui autoturism.

Am nevoie de permis de conducere international?

Se va solicita un permis de conducere internațional dacă: a fost emis de către o țară non-europeană ( Canada, Australia, Statele Unite etc.); daca permisul este emis în alt alfabet decât cel latin ( japoneză, greacă, arabă, rusă etc.) și pentru cele obținute prin conducere auto cu volan pe dreapta ( UK, India, Australia, Japonia ).

Pot sa prelungesc perioada de inchiriere?

Da, putei prelungii perioada de închiriere a autoturismului atata timp cat ne anuntati in prealabil. Vom solicita plata zilelor de închiriere precum și a eventualelor opțiuni suplimentare față de rezervarea originală.

Pot sa schimb masina aleasa dupa rezervare?

Satisfacția dumneavoastră este extrem de importantă pentru noi, de aceea dorim să vă oferim un autoturism pe placul dumneavoastră. Dacă autoturimul ales nu îndeplinește preferințele dumneavoastră, ne contactați telefonic pentru a vă alege împreună alt autovehicul. Pentru orice defecțiune la autovehiculul oferit de noi, vă rugăm să ne contactați în cel mai scurt timp posibil.

Pot rezerva o masina pentru o alta persoana?

Da, dacă persoana pentru care se face rezervare îndeplinește condițiile noastre de închiriere

De ce trebuie sa tin cont cand inchiriez o masina?

Când alegeti sa inchiriati o masina de la Win & Win Car Rental, considerati spațiul de care aveti nevoie pentru pasageri și bagaje. Gânditi-va și la distanțele pe care le aveti de parcurs. Si nu in ultimul rand dacă este nevoie de un autoturism cu cutie de viteză manuală sau automată. Citeste si 10 sfaturi inainte de a inchiria masina.

Cati soferi au voie sa conduca masina inchiriata?

Autovehiculul închiriat poate fi condus de doi soferi. Pentru fiecare șofer suplimentar se va percepe o taxă de 70 RON/ utilizator, inclusiv TVA. Condițiile complete de închiriere se aplică și șoferilor suplimentari.