Sari la conținut
Acasa » Blog – Inchirieri auto Cluj » Vacanta cu familia – cum sa Economisesti bani

Vacanta cu familia – cum sa Economisesti bani

  • de
Vacanta cu Familia Cazare pensiune cluj Inchirieri auto Cluj

Vara este aici deja, iar dacă ai copii, asta înseamnă probabil planuri complicate pentru perioada verii. Dar ar putea însemna și timp pentru o vacanță cu familia. Călătoriile care îi îndepărtează pe toți membrii familiei de rutinele lor. Părinții de la serviciu și responsabilitățile casnice, copiii de la școală și temele pentru acasă. O vacanta poate fi o experiență placuta pentru familie și oferă fiecărui membru șansa de a vedea locuri noi.

Dar să luați întreaga familie în vacanță poate fi costisitor. Luați în considerare biletele de avion, hoteluri sau cazare la pensiune, chiar și locuri de campare, plus alimente.

Din fericire, există o mulțime de modalități de a face excursii cu familia fără a acumula datorii cu cardul de credit sau chiar a cheltui prea mult. Profită de câteva dintre următoarele sfaturi pentru a avea o excursie de vară distractivă fără a cheltui multi bani.

Program flexibil

Dacă puteți face un program flexibil de călătorie să funcționeze, veți economisi considerabil la biletele de avion și la cazare. Planificați o vacanță pentru o ședere la jumătatea săptămânii, mai degrabă decât una care se întinde pe un weekend. Comparați costurile pentru un sejur care începe cu o zi sau două mai devreme sau se încheie cu o zi sau două mai târziu decât ați planificat inițial. Economiile pot fi considerabile.

Stai in afara orașului

De multe ori puteți economisi mulți bani stând puțin în afara centrului unui oraș cu toate atracțiile turistice și apoi luând transportul public sau călătorind pentru a vedea locațiile. Aceste alegeri vă pot oferi, de asemenea, un loc mai liniștit pe timp de noapte și vă oferă șansa de a vedea o parte a unui oraș pe care altfel nu l-ați vizita. Și, călătoria în centrul orașului cu transportul public poate fi parte din distracție.

Vacanta cu familia, inchirieri auto Cluj, cazare pensiune cluj

Unde să căutați oferte

O mulțime de companii aeriene, hoteluri și alte companii de turism au oferte prin intermediul rețelelor de socializare, buletine informative și aplicații mobile pe care le poți folosi în avantajul vostru. Companiile evidențiază adesea oferte speciale de călătorie și promoții zilnic sau săptămânal și le trimit direct pe e-mail dacă vă înregistrați la newsletter.

Rezervați din timp

Dacă plănuiți excursii în preajma sărbătorilor mari de vară, cum ar fi Sf. Maria, cel mai bine este să vă planificați din timp și să rezervați mai devreme.

Sau rezervați în ultimul moment

Dacă puteți amâna rezervarea la hoteluri până chiar înainte de călătorie, este posibil să economisiți bani serioși. Hotelurile, chiar și unele de lux, vor oferi adesea reduceri mari, uneori mai mult de jumătate.

Încercați o stațiune cu oferte

Stațiunile pentru familii pot face excursiile ușoare – au mâncare și activități într-un singur loc. Și nu trebuie să faceți credit bancar dacă îl rezervați pe cel potrivit. Cautați poate rezervarea unui complex cu un club pentru copii gratuit. Da, și nu uita să împachetezi cremă solară, pentru că este mult mai scumpă la magazinul hotelului.

Încercați experiențe locale

Îndepărtându-vă de locurile și atracțiile turistice aglomerate poate face o vacanta de familie mult mai memorabilă și poate ajunge să economisești mulți bani. Atracțiile turistice deobicei au aplicate suprataxe. Dar știind puțin despre cultură sau limbă vă poate ajuta să călătoriți mai ușor în locuri străine.

Găsește cazare cu bucătărie proprie

Atunci când rezervi o călătorie, familiile se îngrijorează de obicei de cele mai mari cheltuieli, cum ar fi biletele de avion și hoteluri. Dar odată ce ați ajuns la destinație, cele trei mese pe zi se pot adăuga costuri suplimentare. Una dintre cele mai bune modalități de a economisi bani este să te cazezi la o locatie cu bucătărie proprie. Astfel încât să poți pregăti mesele ca acasă. Dacă acest lucru nu este posibil, faceți cumpărături de la un supermarket pentru alimente de bază.

Atenție la taxele suplimentare de închiriere Auto

Dacă aveți nevoie să închiriați o mașină pentru vacanța cu familia, dacă este posibil, evitați locațiile de închiriere de mașini care se află în interiorul aeroporturilor. Acestea sunt adesea mai scumpe. Sfaturi utile legate de inchirieri auto poti citi aici.