Sari la conținut
Acasa » Blog – Inchirieri auto Cluj » 10 Sfaturi inainte de a inchiria masina

10 Sfaturi inainte de a inchiria masina

  • de
10 sfaturi inainte de a inchiria masina

10 sfaturi inainte de a inchiria o masina pentru calatoria ta si pentru ati transforma vacanta sau calatoria intr-o experienta placuta. Cel mai important motiv pentru a inchiria o masina nu este doar ca iti ofera mai multa autonomie la destinatie, ci si ca iti permite sa-ti planifici calatoria, sa schimbi planurile ori de cate ori este nevoie, adaptand calatoria la nevoile tale si nu invers.

Care sunt aceste 10 sfaturi?

1. Alegerea unei companii de inchirieri auto

Alegerea masinii va depinde daca planifici o calatorie scurta sau lunga. Companii de inchiriere de masini de renume international sunt ideale daca calatoria ta implica mai multe destinatii internationale. Adica daca ai planificat sa traversezi mai multe tari sau continente. Companiile locale, cum este si Win & Win Car Rental Cluj, sunt cele mai folosite si recomandate de cei care cunosc deja zona.

2. Alege masina de inchiriat care ti se potriveste

Ceva foarte obisnuit in momentul in care cauti servicii de inchirieri auto este sa te uiti doar la pret. Pretul este foarte important, iar cand ai mai multe oferte pe masa ai tendinta de o alege pe cea mai ieftina. Sau poate sa alegi o masina de inchiriat pe care ai visat mereu sa o conduci. Oricare optiune mentionata mai sus este gresita. Masina inchiriata ar trebui sa iti ofere o calatorie in care sa va simtiti confortabil.

10 sfaturi inainte de a inchiria masina

3. Acordati o atentie deosebita politicii de combustibil

Urmeaza sa consumi combustibil pe toata durata calatoriei, dar nu poti sti cat. Asa ca trebuie sa analizeaza inainte conditiile de inchiriere. Daca vei returna rezervorul plin sau nu, daca il vei gasi plin sau nu etc.

4. Cand sa inchiriezI o masina?

Masinile de inchiriat sunt in mod normal situate in aeroport si in alte locuri unde sosesc pasagerii. Ori de cate ori este posibil, inchiriaza masina in avans. Este important sa ai timp pentru a citi toate conditiile si probabil sa obti si un pret mai bun.

5. Locatiile de inchiriere si de preluare, precum si unde sa returnezi vehiculul

Mai important decat locul unde vei calatorii, trebuie sa te gandesti de unde trebuie sa ridici masina si unde sa o predai. Firma pe care ai ales-o trebuie sa aiba puncte de predare si preluare in locatiile respective.

6. Asigurare

Asigurarea este insotitorul vesnic al calatoriei, deoarece se pot intampla si neplaceri. Cel mai bine este sa nu te gandesti la ea ca la un inamic sau ca ar face calatoria mai scumpa. Orice neplacere in planurile tale, poate chiar si o problema minora, se poate rezolva cu asigurarea.

7. Exista taxe suplimentare in inchirierea vehiculului?

Unele companii includ taxe suplimentare care pot fi o surpriza neplacuta pe care nu ai luat-o in considerare la inchiriere. Verifica indeaproape contractul sau oferta, pentru a preveni ca literele mici sa va ofere o surpriza.

8. Cautati servicii de inchirieri Auto cu anulare gratuita

O forma de asigurare pentru a nu pierde bani este anularea gratuita. In cazul in care vreun motiv ne impiedica sa inchiriem masina, anularea gratuita este bine-venita.

9. profita de ofertele de inchiriere pentru perioade mai lungi

Masina si firma de inchirieri auto trebuie sa fie adaptate nevoilor tale. Exista multe firme care ofera preturi speciale pentru cei care calatoresc pentru o perioada lunga de timp. Optiunea de inchiriere pe termen lung va imbunatati cu siguranta pretul.

10. Profita de ofertele speciale la inchirieri auto

Ar trebui sa profiti intotdeauna de oferte speciale. Firmele care doresc sa inchirieze toate vehiculele lor le ofera clientilor la cele mai bune preturi. Win & Win Car Rental iti pune la dispozitie un numar de telefon pentru a afla ofertele actuale: +40 744 263 568.