Sari la conținut
Acasa » Masini de inchiriat » FORD FOCUS MK4

FORD FOCUS MK4

Ford Focus MK4 inchirieri auto Cluj Aeroport

Ford focus mk4

3 zile

67€/zi

4-9 zile

58€/zi

10-14 zile

54€/zi

15-20 zile

51€/zi

21 zile

46€/zi

Ford Focus MK4 perfect pentru calatoria ta.

Uita de grija consumului

Profita de consumul redus de combustibil cu Focus MK4. Inchireaza-l direct din Aeroportul Cluj-Napoca echipat cu functii avansate si pregatit pentru calatoria ta.

Tip: Break

Locuri: 5 locuri

Capacitate motor: 1500ccm

Tractiune: Fata

Cutie de viteze: Automat

Consum: 5,5l/100km

Carburant: Diesel

Navigatie: Da

Scaune Isofix: Da

Dublu Climatronic: Da

Cai putere: 120 CP

Comenzi volan: Da

Bluetooth: Da

    Iata cateva motive De ce sa inchiriezi focus MK4?

    Ford Focus MK4 este a patra generație a popularei mașini compacte Ford Focus. A fost introdus în 2018 și oferă o gamă de caracteristici și îmbunătățiri față de predecesorul său. MK4 prezintă un design elegant și modern, cu linii aerodinamice și un exterior elegant. La interior, Focus MK4 oferă o cabină confortabilă și spațioasă, cu spațiu amplu pentru picioare și spațiu pentru cap atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. Interiorul este bine proiectat și încorporează materiale de înaltă calitate, creând o experiență de condus rafinată și plăcută. În ceea ce privește tehnologia, Focus MK4 este echipat cu funcții avansate, cum ar fi un sistem de infotainment cu ecran tactil, integrarea smartphone-ului și o gamă de sisteme de asistență pentru șofer pentru siguranță și confort sporit.

    Ford Focus MK4 este o mașină compactă fiabilă și versatilă, care oferă o combinație de stil, confort și tehnologie avansată, făcându-l o alegere populară printre șoferii care caută o experiență de condus practică și plăcută.