Sari la conținut
Acasa » Masini de inchiriat » Audi A6

Audi A6

Inchiriaza Audi A6, masini de inchiriat Cluj Aeroport

Audi A6

3 zile

92€/zi

4-9 zile

84€/zi

10-14 zile

79€/zi

15-20 zile

74€/zi

21 zile

72€/zi

Inchiriaza Audi A6, o masina silențioasa, confortabila și cu o tehnologie avansata.

Business sau turist?

Indiferent daca o inchiriezi pentru calatorii business sau vacante, Audi A6 oferă o experiență complet luxoasă.

Tip: Berlina

Locuri: 5 locuri

Capacitate motor: 2000ccm

Tractiune: Fata

Cutie de viteze: Automata

Consum: 6,0l/100km

Carburant: Diesel

Navigatie: Da

Scaune Isofix: Da

Dublu Climatronic: Da

Cai putere: 163 CP

Comenzi volan: Da

Bluetooth: Da

Incalzire in scaune: Da

    De ce sa inchiriezi Audi A6?

    Audi A6 este un sedan de lux care combină eleganța, performanța și tehnologia avansată. Cunoscut pentru designul său elegant și atenția la detalii, această mașină oferă o experiență de condus sofisticată. Sub capotă, oferă performanțe și eficiență impresionante. De la accelerare lină la manevrabilitate receptivă, acest sedan oferă o experiență dinamică de condus. În interiorul cabinei, prezintă un interior rafinat și luxos. Cu materiale de înaltă calitate, scaune confortabile și funcții avansate, oferă o călătorie confortabilă și plăcută atât pentru șofer, cât și pentru pasageri.

    A6 este echipat cu tehnologie de ultimă oră, inclusiv un sistem de infotainment ușor de utilizat, funcții avansate de asistență pentru șofer și opțiuni de conectivitate. Aceste caracteristici sporesc confortul, siguranța și divertismentul în timpul călătoriei dumneavoastră. Siguranța este o prioritate de vârf pentru Audi, iar A6 este echipat cu o serie de funcții de siguranță pentru a oferi liniște sufletească pe drum. De la sisteme avansate de asistență a șoferului până la integritate structurală robustă, Audi acordă prioritate siguranței ocupanților săi.

    In concluzie, inchiriaza acum un sedan premium care oferă un amestec perfect de stil, performanță și tehnologie. Indiferent dacă faceți o călătorie in scop business sau porniți într-o vacanță, această mașină oferă o experiență de conducere luxoasă și plăcută.